Paškontroles (HACCP) sistēmas dokumentācijas izstrāde, ieviešana un uzturēšana sabiedriskās ēdināšanas un mazumtirdzniecības uzņēmumos
Paškontroles (HACCP) sistēmas dokumentācijas izstrāde, ieviešana un uzturēšana sabiedriskās ēdināšanas un mazumtirdzniecības uzņēmumos.
HACCP ir pārtikas paškontroles sistēma, kas balstās uz pārtikas nekaitīgumu un ar to saistīto problēmu profilaksi – tā ir sistēma pārtikas nekaitīguma nodrošināšanai. HACCP sistēmas pamatā ir darbību kopums, kas novērš draudus cilvēka veselībai. Daļu no šīm darbībām kā obligātas pieprasa valsts, lai garantētu iedzīvotāju apgādi ar drošu pārtiku. Izpildot šīs darbības, uzņēmējs ievēro valsts likumdošanu.
HACCP sistēma ietver sistemātisku novērtējumu visām pārtikas ražošanas stadijām (sākot ar izejvielu iegūšanu vai sastāvdaļu ražošanu līdz gatavā pārtikas produkta nokļūšanai pie pircēja), nosakot tos punktus, kuri ir kritiski pārtikas produkta nekaitīgumam. HACCP sistēma sniedz metodi kā kontrolēt pārtikas drošību visā pārtikas ražošanas un izplatīšanas procesā.
Sniedzu palīdzību uzņēmumiem HACCP procedūru un dokumentācijas izstrādāšanā un ieviešanā, personāla apmācībā.
Lai saņemtu papildus informāciju vai pakalpojuma pieteikšanu, lūdzu sazināties ar mani pa tel. 29457556 vai e-mail zinta1966@inbox.lv
Pakalpojumus sniedzu kā pašnodarbināta persona.
Zinta Rudzīte – inženieris-tehnologs (profesionālais maģistra grāds, 5.līmeņa profesionālā kvalifikācija), pieredze pārtikas aprites uzraudzībā, kursi pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas jomā.
HACCP ir pārtikas paškontroles sistēma, kas balstās uz pārtikas nekaitīgumu un ar to saistīto problēmu profilaksi – tā ir sistēma pārtikas nekaitīguma nodrošināšanai. HACCP sistēmas pamatā ir darbību kopums, kas novērš draudus cilvēka veselībai. Daļu no šīm darbībām kā obligātas pieprasa valsts, lai garantētu iedzīvotāju apgādi ar drošu pārtiku. Izpildot šīs darbības, uzņēmējs ievēro valsts likumdošanu.
HACCP sistēma ietver sistemātisku novērtējumu visām pārtikas ražošanas stadijām (sākot ar izejvielu iegūšanu vai sastāvdaļu ražošanu līdz gatavā pārtikas produkta nokļūšanai pie pircēja), nosakot tos punktus, kuri ir kritiski pārtikas produkta nekaitīgumam. HACCP sistēma sniedz metodi kā kontrolēt pārtikas drošību visā pārtikas ražošanas un izplatīšanas procesā.
Sniedzu palīdzību uzņēmumiem HACCP procedūru un dokumentācijas izstrādāšanā un ieviešanā, personāla apmācībā.
Lai saņemtu papildus informāciju vai pakalpojuma pieteikšanu, lūdzu sazināties ar mani pa tel. 29457556 vai e-mail zinta1966@inbox.lv
Pakalpojumus sniedzu kā pašnodarbināta persona.
Zinta Rudzīte – inženieris-tehnologs (profesionālais maģistra grāds, 5.līmeņa profesionālā kvalifikācija), pieredze pārtikas aprites uzraudzībā, kursi pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas jomā.