Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā jeb Sanitārais minimums
“Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā” jeb Sanitārais minimums (3 stundu apmācību programma saskaņā ar 29.09.2015. Ministru kabineta noteikumiem) - Jūsu uzņēmumā (Rīgā un Rīgas rajonā).
Pārtikas higiēnas jomā apmāca darbiniekus:
1) kas uzsāk darbu pārtikas apritē, bet nav ieguvuši profesionālo kvalifikāciju nevienā pārtikas nozares specialitātē;
2) kas ir ieguvuši profesionālo kvalifikāciju kādā pārtikas nozares specialitātē, bet vairāk nekā trīs gadus nav bijuši nodarbināti pārtikas apritē.
Pasniedzu mācību kursu “Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”, pamatojoties uz MK noteikumiem (29.09.2015) Nr. 545 “Pārtikas apritē nodarbināto personu apmācības kārtība pārtikas higiēnas jomā”
1. Vispārīgā daļa:
1.1. galveno pārtikas apriti reglamentējošo Eiropas Savienības un Latvijas Republikas normatīvo aktu prasību raksturojums;
1.2. pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība;
1.3. pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā.
2. Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums:
2.1. pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieni;
2.2. izplatītāko pārtikas izraisītu slimību raksturojums;
2.3. izplatītākie pārtikas piesārņošanas iemesli, piesārņojuma mehānismi un profilakses pasākumi piesārņojuma novēršanai.
3. Personāla higiēnas prasības.
4. Pārtikas higiēna:
4.1. vispārīgās un īpašās higiēnas prasības;
4.2. laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā;
4.3. pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi.
Pēc mācību kursa apguves darbiniekam izsniedzu apliecību, kas derīga 3 gadus.
Pakalpojumu sniedzu kā pašnodarbinātā, sadarbojos ar uzņēmumiem un privātpersonām. Maksa 10 EUR no cilvēka. Grupu atlaides. Apmācību laiks pēc individuālas vienošanās.
Lai saņemtu papildus informāciju vai pakalpojuma pieteikšanu, lūdzu sazināties ar mani pa tel. 29457556 vai e-mail zinta1966@inbox.lv
Zinta Rudzīte – inženieris-tehnologs (profesionālais maģistra grāds, 5.līmeņa profesionālā kvalifikācija), pieredze pārtikas aprites uzraudzībā, kursi pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas jomā.
Pārtikas higiēnas jomā apmāca darbiniekus:
1) kas uzsāk darbu pārtikas apritē, bet nav ieguvuši profesionālo kvalifikāciju nevienā pārtikas nozares specialitātē;
2) kas ir ieguvuši profesionālo kvalifikāciju kādā pārtikas nozares specialitātē, bet vairāk nekā trīs gadus nav bijuši nodarbināti pārtikas apritē.
Pasniedzu mācību kursu “Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”, pamatojoties uz MK noteikumiem (29.09.2015) Nr. 545 “Pārtikas apritē nodarbināto personu apmācības kārtība pārtikas higiēnas jomā”
1. Vispārīgā daļa:
1.1. galveno pārtikas apriti reglamentējošo Eiropas Savienības un Latvijas Republikas normatīvo aktu prasību raksturojums;
1.2. pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība;
1.3. pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā.
2. Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums:
2.1. pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieni;
2.2. izplatītāko pārtikas izraisītu slimību raksturojums;
2.3. izplatītākie pārtikas piesārņošanas iemesli, piesārņojuma mehānismi un profilakses pasākumi piesārņojuma novēršanai.
3. Personāla higiēnas prasības.
4. Pārtikas higiēna:
4.1. vispārīgās un īpašās higiēnas prasības;
4.2. laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā;
4.3. pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi.
Pēc mācību kursa apguves darbiniekam izsniedzu apliecību, kas derīga 3 gadus.
Pakalpojumu sniedzu kā pašnodarbinātā, sadarbojos ar uzņēmumiem un privātpersonām. Maksa 10 EUR no cilvēka. Grupu atlaides. Apmācību laiks pēc individuālas vienošanās.
Lai saņemtu papildus informāciju vai pakalpojuma pieteikšanu, lūdzu sazināties ar mani pa tel. 29457556 vai e-mail zinta1966@inbox.lv
Zinta Rudzīte – inženieris-tehnologs (profesionālais maģistra grāds, 5.līmeņa profesionālā kvalifikācija), pieredze pārtikas aprites uzraudzībā, kursi pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas jomā.